RondOm Podotherapeuten zet diverse praktijken in Roosendaal en Bergen op Zoom voort

RondOm Podotherapeuten zal per 1 oktober 2022 vijf praktijken in Roosendaal en Bergen op Zoom voortzetten: vier praktijklocaties van Podotherapie Een Stap Vooruit en één praktijklocatie van Podotherapie Restiau.

Overname Podotherapie Een Stap Vooruit


Na een flink aantal jaren vol passie en enthousiasme haar praktijk te hebben uitgebouwd, heeft Corine van Crugten, eigenaar van Podotherapie Een Stap Vooruit, besloten haar praktijk over te dragen aan RondOm Podotherapeuten. Voor huidige patiënten zal de verandering van organisatie niet veel gevolgen hebben: de podotherapeuten van Podotherapie Een Stap Vooruit blijven allemaal werkzaam op de huidige praktijklocaties en alle reeds gemaakte afspraken blijven staan. RondOm podotherapeut Koen Alenis zal het team van Podotherapie Een Stap Vooruit versterken.

Alle praktijklocaties van Podotherapie Een Stap Vooruit worden overgenomen door RondOm Podotherapeuten:

Overname Podotherapie Restiau


16 jaar geleden begon Mathijs Restiau, eigenaar van Podotherapie Restiau, zijn carrière als podotherapeut. Hij kreeg de kans om zijn eigen praktijk op te zetten binnen het PMC Zuid West Nederland in Roosendaal. Inmiddels is de praktijk gegroeid en zijn er verschillende vestigingen. Het is voor Podotherapie Restiau niet mogelijk om op alle locaties werkzaam te blijven, daarom heeft de praktijk besloten om zich volledig te gaan richten op hun praktijklocaties in Zuidoost Brabant en de praktijk in Roosendaal over te dragen aan RondOm Podotherapeuten. Alle reeds gemaakte afspraken blijven staan. De podotherapeut die bij deze praktijk werkzaam zal zijn, is Koen Alenis.

Alleen de praktijklocatie van Podotherapie Restiau in Roosendaal wordt overgenomen door RondOm Podotherapeuten:

 

RondOm Podotherapeuten


RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van samenwerkende (sport)podotherapeuten, bewegingswetenschappers en podotherapeut MSU echografisten werkend over meer dan 260 locaties in Nederland. De professionals hebben een zeer breed netwerk binnen de gezondheidszorg en bundelen hun krachten om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren. ‘’Wij zijn erg trots dat we onze podotherapeutische zorg verder uit mogen breiden in de regio Roosendaal en Bergen op Zoom, vertelt Ellen Nuijten (RondOm Podotherapeuten)

overname restireu en stap vooruit

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.