Eindhoven

U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

1e Wilakkersstraat 50

5614 BJ Eindhoven

088 118 0500
Nu geopend: 08:00–17:00

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Fysio 8. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Fysio 8

Rijnstraat 72

5626 AP Eindhoven

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Stratum. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Thomas A Kempislaan 21-01
5643 NR Eindhoven

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm is gevestigd binnen de muren van Huisartsen Kastelenplein. Deze praktijk biedt kwalitatief goede huisartsenzorg en vinden goede voorlichting en preventie heel belangrijk. Samen met de patient zoeken ze naar de beste oplossing voor vragen en klachten. Het team bestaat uit zes huisartsen, twee huisartsen in opleiding, vier praktijkverpleegkundigen, één praktijkondersteuner en zeven doktersassistentes.
 

Adres

Kastelenplein 172
5653 LX Eindhoven

Voor vragen zijn wij op werkdagen 

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Sibelius. In dit centrum zijn nog andere disciplines werkzaam zoals: huisartsen, apotheek, diëtist, fysiotherapeuten en een pedicure. Tevens is er in het centrum een bloedafnamedienst aanwezig. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Sibeliuslaan 315
5654 CZ Eindhoven

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Meerhoven. In dit centrum zijn nog andere disciplines werkzaam zoals: huisartsen, apotheek, diëtist, fysiotherapeuten, oefentherapeute Cesar, logopedist, psychologen, tandartsen, verloskundigen, pedicure en een hulpverlener verslavingszorg. Tevens is er in het centrum een bloedafnamedienst aanwezig. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten.

Adres

Meerwater 27
5658 LP Eindhoven
Voor vragen zijn wij op werkdagen te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Gezondheidscentrum Strijp. In dit centrum zijn nog andere disciplines werkzaam zoals: apotheek, diëtist, fysiotherapeuten, huisartsen, oefentherapeute Cesar, logopedist, maatschappelijk werkers, psychologen, tandartsen, thuiszorg, pedicure en een hulpverlener verslavingszorg. Tevens is er in het centrum een bloedafnamedienst aanwezig. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandelt worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten.

Noord Brabantlaan 66
5652 LE Eindhoven
Nederland

088 118 0500
Nu geopend: 08:00–17:00

experts

Podotherapeut, MSU Echografist, Dry Needling, Atletiekexpert
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut
Podotherapeut, Podomanueel therapeut
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut, Nagelspecialist

Maak een afspraak in regio Eindhoven

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak