We zijn weer open voor fysieke afspraken!

Goed nieuws! De podotherapeutische zorg zoals u van ons gewend bent kan weer doorgang vinden. Het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport hebben hiervoor groen licht gegeven. We hebben daarom besloten om onze praktijken (gefaseerd) te openen. U kunt weer met een gerust hart een afspraak bij ons maken!

Blijf niet doorlopen met klachten
Door de coronacrisis hebben wij weinig patiënten kunnen zien en daar maken we ons zorgen over. Klachten aan voeten, knieën, heupen en of rug zijn klachten die niet altijd kunnen wachten en snel kunnen verergeren, omdat voeten en benen iedere dag worden gebruikt.  Vaak geldt hoe langer  men hiermee doorloopt, hoe moeilijker het is van de klachten af te komen. Een bezoek aan de podotherapeut wordt meestal door de aanvullende zorgverzekeringen vergoed. Er is dan jaarlijks een budget beschikbaar, wat kan worden besteed aan consult/onderzoek en eventueel  (nieuwe) podotherapeutische zolen.  
 
Podotherapeutische zolen
Heeft u al podotherapeutische zolen en wilt u graag een extra paar? Als uw huidige zolen niet ouder zijn dan drie jaar en u verder geen klachten ervaart, is het mogelijk om deze te bestellen, zonder de praktijk te bezoeken. Dit kan telefonisch via 088-1180500 of via onze website.

 

Maakt u toch liever gebruik van een telefonisch- of videoconsult?
We hebben de afgelopen tijd hele goede ervaringen opgedaan met digitale consulten. Videoconsulten blijken erg goed te werken en leveren voldoende informatie op voor onze ervaren podotherapeuten om op afstand een oplossing voor een klacht te bedenken. Dit is een mooi alternatief voor de fysieke zorg. Klik hier om meer te lezen over onze digitale consulten. 

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over ons coronabeleid kunt u ons iedere werkdag bereiken op telefoonnummer 088-1180500 tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Bent u bang om te komen? Of twijfelt u of u tot een risicogroep behoort? Bespreek uw vragen gerust met ons.

 

afb

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.