Schiedam

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Paramedisch Centrum De Nieuwe Dam. In nauwe samenwerking met Schiedamse huisartsen en het Sint Franciscus-Vlietlandziekenhuis staan meerdere therapeuten voor u klaar. Het centrum is voor een ieder - dus ook invaliden - onbeperkt toegankelijk. Samen bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Nieuwe Damlaan 845

3119 AV Schiedam 

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Praktijk Vivitas. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

‘s-Gravelandseweg 792
3119 NE Schiedam

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Schiedam. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Laan van Bol’Es 3G
3122 AE Schiedam
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

Op deze locatie voeren wij loopanalyses uit voor sporters die hun loopprestaties- en techniek willen verbeteren. Meer informatie over de loopanalyse bij RondOm.

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Praktijk Huisartsen Schiedam Noord. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Kerklaan 33, 3121 KC Schiedam
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Zorginhoudelijk Directeur, Podotherapeut, Sportpodotherapeut, MSU Echografist.
Podotherapeut
Podotherapeut, MSU Echografist
Podotherapeut, Fysiotherapeut

Maak een afspraak in regio Schiedam

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak