Medisch Centrum Schiedam

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Schiedam aan de Laan van Bol'Es 3 in Schiedam. Medisch Centrum Schiedam is gelegen in Groenoord-Zuid.

Binnen Medisch Centrum Schiedam werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Schiedam.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte-/tramhalte Broersvest, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer op de 1e etage en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Bijzonderheden

Op deze locatie voeren wij 3D loopanalyses uit voor sporters die hun loopprestaties- en techniek willen verbeteren.

Meer info

medischcentrumschiedam.jpg

Adres

Laan van Bol’Es 3G
3122 AE Schiedam
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Schiedam

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak