Podotherapie in Utrecht

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum de Neckar in Utrecht. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Gezondheidscentrum de Neckar
Werradreef 1-3
3562 CW Utrecht

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd in Centrum voor fysiotherapie en manuele therapie in Vleuten-Utrecht. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Pastoor Ohllaan 39
3451 CB Vleuten
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Go Fysio. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Ondiep in Utrecht. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Boerhaaveplein 100
3552 CT Utrecht
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen 

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, MSU Echografist, Dry Needling
Podotherapeut
Podotherapeut
Podotherapeut

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500