Leiderdorp

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van gezondheidscentrum Rijnland. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Simon Smitweg 1B
2353GA Leiderdorp

Voor vragen zijn wij op werkdagen 

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Loopcentrum Rijnland. Dit centrum heeft alle experts op het gebied van bewegen zoals: medisch pedicures, orthopedisch schoenadviseurs, fysiotherapeuten, gespecialiseerde comfortschoenenwinkel en natuurlijk een podotherapeut van RondOm. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. Daarnaast werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Rietschans 72

2352 BB, Leiderdorp

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, Regiomanager, MSU Echografist, Kinderpodotherapeut i.o.
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut
Podotherapeut
Podotherapeut

Maak een afspraak in regio Leiderdorp

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak