Gezondheidscentrum Rijnland, Leiderdorp

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Rijnland aan de Simon Smitweg 1B in Leiderdorp. Gezondheidscentrum Rijnland is gelegen in de Elizabethhof buurt.

Binnen het
Gezondheidscentrum Rijnland werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Ziekenhuis, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie. Daarna mag u plaatsnemen in de wachtruimte voor behandelkamernummer 4. De behandelkamer bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. De podotherapeut haalt u op vanuit de wachtkamer.

Parkeren

U kunt via de slagboom doorrijden en parkeren voor de deur van het gezondheidscentrum. U ontvangt van de podotherapeut een uitrijmunt. De kosten zijn 1 euro en u kunt helaas niet pinnen.

foto

Adres

Simon Smitweg 1B
2353GA | Leiderdorp

088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Rijnland, Leiderdorp

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak