Nieuwe locatie Huizen & Zeist

Sinds deze maand zijn we officieel gestart met twee (nieuwe) praktijklocaties in Huizen & Zeist. De locatie in Huizen bevindt zich in winkelcentrum Holleblok, gevestigd waar voorheen Schoenmakerij Muis zat (Holleblok 46). Met deze nieuwe vestigingen is RondOm nog beter bereikbaar voor het verlenen van podotherapeutische zorg in uw regio.

Podotherapeuten in Huizen

De podotherapeuten die in Huizen aan de slag gaan zijn: Bram, Stephan en Besnik. De mannen hebben ontzettend veel zin om te starten op deze nieuwe praktijklocatie. Ze vertellen:

''We staan klaar om patiënten in Huizen te helpen en hopen veel klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug te verhelpen. Iedereen kan bij ons terecht.''

Podotherapeuten in Zeist

De podotherapeuten die zijn gestart in Zeist zijn: Laura & Astrid. Laura vertelt:

''De praktijk is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Vollenhove, gelegen aan Laan van Vollenhove 12F.  Samen met Astrid kijk ik ernaar uit om patiënten in Zeist van hun klachten af te helpen.''

 

 

Wat doet een podotherapeut?

Een podotherapeut is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke is dat zij altijd op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon. Daarbij worden, naast de kennis en ervaring van de podotherapeut, ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.

nieuwe locatie

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.