RondOm Podotherapeuten zet de praktijken van Podotherapie Uitterhoeve en Podotherapie Middelharnis voort

RondOm Podotherapeuten zet per 1 januari 2020 maar liefst vier praktijken op Goeree-Overflakkee voort. Drie praktijklocaties van Podotherapie Uitterhoeve, gevestigd in Ooltgensplaat, Dirksland en Sommelsdijk en de praktijk van Podotherapie Middelharnis in Middelharnis. 

Onze podotherapeuten

De podotherapeuten die bij deze praktijken aan de slag gaan, zijn Mechelina Kievit-de Jong en Katrien van Sinay.  Ze stellen zich graag voor:

‘’Hallo, ik ben Mecheliena Kievit-de Jong en ik zal per 1 januari 2020 werkzaam zijn op de locaties in Ooltgensplaat en Sommelsdijk als allround podotherapeut. Tevens zet ik mijn podotherapiepraktijk in Middelharnis ook onder de naam van RondOm Podotherapeuten voort. Het geeft me veel voldoening om patiënten van hun pijnklachten af te helpen. Met als eindresultaat het zien van blije dankbare gezichten!’’

 

 

‘Hoi, ik ben Katrien Van Sinay, afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Ik ben werkzaam als allround podotherapeut bij Rondom Podotherapeuten en zal vanaf 1 januari 2020 werkzaam zijn op de locatie in Dirksland. Ik werk heel graag met mensen. Daarnaast hou ik ervan om mensen met pijnklachten pijnvrij te krijgen en een lach op hun gezicht te toveren. Door in een gepassioneerd team te werken, voelt werken als iets heel aangenaams en krijg ik de kans om door te groeien in wat ik graag doe.’’
 

 

 

Wat verandert er voor huidige patiënten van Podotherapie Uitterhoeve en Podotherapie Middelharnis?

Het bezoek aan onze praktijken wordt niet direct in rekening gebracht, maar zal rechtstreeks bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Alleen het deel dat u niet vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar zal Famed – onze factoringfirma - namens RondOm in rekening gebracht worden; u ontvangt dan een factuur thuis.
 

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Uw gegevens, zoals uw naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, maar ook de uitslagen van de onderzoeken, controles en eventuele zolenplannen zullen met de grootste zorgvuldigheid door Podotherapie Uitterhoeve en Podotherapie Middelharnis worden overgedragen aan RondOm Podotherapeuten. 
 

Wij hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben en gaan ons uiterste best doen om te voldoen aan de eisen, service en kwaliteit. Mocht u na het lezen van dit nieuwsbericht toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met ons. Wij beantwoorden uw vragen graag!

mechelina

katrien

 

Praktijklocaties

Huisartsenpraktijk Ooltgensplaat
Langeweg 27
Ooltgensplaat

Van Weel Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
Dirksland

Huisartsenpraktijk Westplaat
Antoon Coolenstraat 110
Sommelsdijk

Langeweg 54
Middelharnis

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.