Nieuwe praktijklocaties RondOm Podotherapeuten

Sinds kort hebben we nieuwe praktijklocaties in Vinkeveen, Hoogland en Utrecht. Met deze nieuwe vestigingen is RondOm nog beter bereikbaar voor het verlenen van podotherapeutische zorg in uw regio.

Onze podotherapeuten

De podotherapeuten die bij deze praktijken aan de slag gaan, zijn Ruben Ostijn en Senne Schipper.  Ze stellen zich graag voor:

 

 ‘’Hoi, Ik ben Ruben Ostijn en ik ben allround podotherapeut bij RondOm Podotherapeuten. Ik haal heel veel voldoening uit het helpen van mensen en het bereiken van goede resultaten. Hierbij vind ik het sociaal contact tussen podotherapeut en patiënt zeer belangrijk. Daarnaast hecht ik ook veel waarde aan een prettige werksfeer.’’

 

 

 

 

''Hoi, mijn naam is Senne Schipper en ik werk als allround podotherapeut bij Rondom Podotherapeuten. Het leukste aan mijn job vind ik het werken met sporters, omdat ik zelf ook veel sport. Verder haal ik veel energie uit het persoonlijke contact met de patiënten en het aandragen van oplossingen om mensen verder te helpen. Ik hou van een uitdaging en dat vind ik zeker terug in deze job!’’ 

 

 

Wat kan de podotherapeut voorkomen?

Een podotherapeut is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke is dat zij altijd op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon. Daarbij worden, naast de kennis en ervaring van de podotherapeut, ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.

 

 

ruben ostijn

senne

 

Praktijklocaties

Gezondheidscentrum de Neckar
Werradreef 1-3 | 
3562 CW Utrecht

Fysio Centrum Hoogland
Kerklaan 6 | 
3828 EB Hoogland

Medisch Centrum Vinkeveen
Tuinderslaantje 3 | 
3645 EX Vinkeveen

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.