RondOm Podotherapeuten zet Pododynamic voort

RondOm Podotherapeuten zet per februari 2020 de praktijken van Pododynamic in Puttershoek & Hendrik-Ido-Ambacht voort.  

Pododynamic

Na 20 jaar met veel energie, praktijk te hebben gevoerd, besluit Pododynamic om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Omdat ze de praktijk altijd met hart en ziel hebben opgebouwd zijn ze druk op zoek geweest naar een goede praktijk om de voetzorg naar over te dragen. RondOm is al een aantal jaren werkzaam in Puttershoek en andere locaties in de regio. Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen dat op de locaties in Puttershoek en Hendrik-Ido-Ambacht kwalitatief goede podotherapeutische zorg blijft houden zonder zeer lange wachttijden.

 

Huidige patiënten van Pododynamic

Het bezoek aan onze praktijken wordt niet direct in rekening gebracht, maar zal rechtstreeks bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Alleen het deel dat u niet vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar zal Famed – onze factoringfirma - namens RondOm in rekening gebracht worden; u ontvangt dan een factuur thuis.

Wij hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben en gaan ons uiterste best doen om te voldoen aan de eisen, service en kwaliteit. Mocht u na het lezen van dit nieuwsbericht toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met ons. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Onze podotherapeuten

De podotherapeuten die bij deze praktijken aan de slag gaan, zijn Cihan Vural en Stephanie van Bouwel. 

 

 

cihan vural

stephanie

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.