Hoe bestel ik podotherapeutische zolen?

Bij RondOm Podotherapeuten bestelt u gemakkelijk online uw zolen. Dit kan via onze website. 

Aanvullende pakketten

In de meeste aanvullende pakketten is podotherapie/voetzorg opgenomen. Is dit bij u het geval, dan geeft dit u de mogelijkheid om - als u dit wenst - elk jaar een nieuw paar zolen aan te schaffen.  Bij dit advies willen we wel direct aangeven dat de zolen die wij voor u vervaardigd hebben over het algemeen meerdere jaren meegaan, natuurlijk afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. 


 
Extra paar zolen

Het hebben van een tweede of extra paar zolen voor in andere schoenen is echter vaak handig en nuttig; het wisselen van de zolen naar een ander paar schoenen is niet meer nodig en de afwisseling is goed voor het behoud van de zolen, het behoud van het materiaal en de demping die de zolen moeten brengen.

 

Ons advies

Wij adviseren u, wanneer u gebruik wilt maken van uw resterende vergoeding, in de voorwaarden van uw aanvullende verzekering na te gaan wat u vergoed krijgt. 
Informatie over vergoedingen vindt u ook op onze website www.rondompodotherapeuten.nl onder het kopje Vergoedingen. Belangrijk te weten is dat bij de aanvullende pakketten het eigen risico niet van toepassing is.


 

Telefonisch bestellen

Als uw zolen nog steeds voldoen en u wilt alleen een extra paar zolen, dan hoeft u hiervoor niet per se op consult te komen, maar bieden wij u de mogelijkheid van het telefonisch of via onze website bestellen van een extra paar zolen*. U kunt hiervoor contact opnemen met ons secretariaat via het telefoonnummer 088-1180500 (alle werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur)

 

Online bestellen

Op onze website kunt u in het menu bovenin klikken op 'over ons' en 'zolen bestellen' of helemaal onderin in de groene balk bij 'contact'. Om het helemaal makkelijk te maken, klik hier. Deze manier van bestellen is eenvoudig voor u én u bespaart de kosten van een consult. 
 

Let op: in verband met de drukte aan het einde van het jaar kan het maken van de zolen langer duren dan u van ons gewend bent. Wilt u er zeker van zijn dat u uw zolen dit jaar nog ontvangt, dan raden wij u aan niet te lang te wachten met het plaatsen van uw bestelling.

zolen

Anderen bekeken ook:

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.