Sneller schaatsen dan schrijven!

Als trotse sponsor stellen wij graag aan u voor: onze sportieve inline-skater/schaatser én blogger Timo. Sporten is zijn grote passie. In de zomermaanden kun je hem vrijwel dagelijks vinden op de skeelerbaan of op de racefiets. In de wintermaanden verruilt hij de wielen graag voor ijzers. Zijn doel is om dit seizoen te mogen starten op het Nederlands Kampioenschap Super Sprint en het NK Allround voor Junioren C. Hij houdt ons graag op de hoogte van al zijn successen!

Alle vertrouwen hebben wij in dit jonge sporttalent. Timo Lamme is zo snel als de wind en vertelt ons graag over zijn avonturen binnen de sportwereld. Vorige week heeft hij bijvoorbeeld meegereden met het NK Allround en is hierbij 5e geworden! Door zijn vijfde plaats op dit toernooi, heeft hij zich ook geplaatst voor de Vikingrace op 1 en 2 maart in Thialf. Dit is de internationale schaatswedstrijd voor junioren van 11 tot 17 jaar.

Begin maart verruilt Timo zijn schaatsen voor wielen en gaat het Inline seizoen weer van start. Zijn doel is ook hier zich te plaatsen voor het NK en als het lukt voor het EK. Dat wordt een uitdaging! We wensen Timo veel succes!

 

Wil je meer lezen over Timo en zijn sportavonturen?

 

Lees zijn blog via: http://www.timolamme.nl

timo

 

 

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.