We zijn blij! Gemiddeld een 8,2

We mogen best een beetje trots zijn dat het 1ste internationale studentencongres met een gemiddelde van 8,2 gewaardeerd is door de studenten die deze dag aanwezig waren. Voor herhaling vatbaar, zullen we maar zeggen!

1ste podotherapie studentencongres

Op 16 maart 2019  organiseerde wij een gratis Podotherapiecongres speciaal voor 2e,3e,4e -jaars podotherapiestudenten (Artevelde, Fontys en Saxion). Deze dag betekende heel veel leuke topics, lekker eten en enthousiaste mensen uit het vak.  

 

Topics

De presentaties gingen o.a. over: medical taping, podotherapeutische zolen in veiligheidsschoenen, valpreventie, blessures voorkomen op het sportveld en onverklaarbare voetklachten. Deze werden door de studenten als ruim voldoende of hoger beoordeeld. Daarnaast waren er ook een aantal aanvullende opmerkingen die wil natuurlijk meenemen in de organisatie van een volgend congres.

Presentaties

De presentaties zijn naar alle studenten gestuurd, zodat zij alles nog kunnen teruglezen en eventueel kunnen toepassen in de praktijk.  Al met al, erg tevreden met de evaluatie en op naar volgend jaar! Volg/like onze social media pagina’s om op de hoogte te blijven. 

 

fgsg

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.