Podotherapie in Purmerend

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum De Weidevenne. We zitten op de 2e verdieping. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Melbournestraat 2F (2e verdieping)
1448 NH Purmerend
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Fysiotherapie Kamphuis. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Geersstraat 48

1445 EB Purmerend, Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, Regiomanager, MSU Echografist, Dry Needling
Podotherapeut

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500