Gezondheidscentrum De Weidevenne, Purmerend

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum De Weidevenne aan de Melbournestraat 2C in Purmerend. Gezondheidscentrum De Weidevenne is gelegen in de Afrika wijk.

Binnen Gezondheidscentrum De Weidevenne werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Station Purmerend Weidevenne, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst mag u direct plaatsnemen in de wachtkamer op de 2e etage en u hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Bijzonderheden

Vanaf april starten er wegwerkzaamheden op de A7 in Noord-Holland. De versterking van de brug bij Purmerend kan voor hinder en extra reistijd zorgen. De praktijk is wel bereikbaar. Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rondom het gezondheidscentrum.

wijdevennen.jpg (

Adres

Melbournestraat 2F (2e verdieping)
1448 NH | Purmerend
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum De Weidevenne, Purmerend

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak