Gezondheidscentrum Conservatoriumlaan, Tilburg

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Conservatoriumlaan aan de Conservatoriumlaan in Tilburg.

Binnen Gezondheidscentrum Conservatoriumlaan werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Tilburg.

Meer informatie

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station, Station Tilburg Universiteit, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt kunt naar de 2e verdieping lopen en kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen. De wachtkamer wordt ook gedeeld met de relatietherapeut en de psycholoog.

Parkeren

Parkeren is gratis aan de straat van dit centrum.

Gezondheidscentrum Conservatoriumlaan

Adres

Conservatoriumlaan 60
5037 DT | Tilburg
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Conservatoriumlaan, Tilburg

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak