Medisch Centrum Spoorlaan, Tilburg

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Spoorlaan aan de Spoorlaan 338 in Tilburg. Dit Medisch Centrum Spoorlaan is gelegen in de buurt Binnenstad Oos.

Binnen
Medisch Centrum Spoorlaan werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Tilburg.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Spoorlaan, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Onze kamer bevindt zich op de eerste verdieping direct na de lift. U mag plaatsnemen in de wachtkamer. De podotherapeut zal u daar komen ophalen.

Bijzonderheden

Lift aanwezig.

Parkeren

U kunt betaald parkeren op het Pieter Vreedeplein (3 min afstand van de praktijk) - 2 euro per uur. Ook kunt u parkeren op het NS plein (5 min. afstand van de praktijk) – 0,70 euro per uur.

Medisch Centrum Spoorlaan, Tilburg

Adres

Spoorlaan 338
5038 CC | Tilburg 
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Spoorlaan, Tilburg

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak