Gezondheidscentrum Binnenstad, Utrecht

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Binnenstad aan de Van Asch Van Wijckskade 28 in Utrecht. Deze praktijk is gelegen in de binnenstad van Utrecht.

Binnen Gezondheidscentrum Binnenstad werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Janskerkhof, bevindt zich op 8 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De wachtkamer kunt u vinden op de tweede verdieping van Gezondheidscentrum Binnenstad. U hoeft uzelf niet te melden en mag meteen plaatsnemen in de wachtkamer. Bij binnenkomst in de centrale hal kunt u rechtdoor lopen naar grote wenteltrap, of rechts daarvan de lift pakken (die gaat heel langzaam!). Op de tweede verdieping bevindt zich direct naast de trap de wachtkamer.

Parkeren

Parkeren bij de praktijk is lastig, er zijn weinig (betaalde) parkeerplaatsen. Wij raden u aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Gezondheidscentrum Binnenstad, Utrecht

Adres

Van Asch Van Wijckskade 28 
3512 VS Utrecht
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Go Fysio, Utrecht

Adres

Musicallaan 151
3543 EC | Utrecht
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Binnenstad, Utrecht

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak