Gezondheidscentrum Appelvink, Veenendaal

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Appelvink aan de Appelvink 1 in Veenendaal. Dit Gezondheidscentrum Appelvink is gelegen in de buurt Veenendaal West.

Binnen
Gezondheidscentrum Appelvink)werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde station Veenendaal West, bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Vanuit de achteringang loopt u rechtdoor naar de wachtruimte op de begane grond. U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer. De podotherapeut zal u daar komen ophalen.

Bijzonderheden

U wordt verzocht niet via de huisartseningang naar binnen te gaan, maar aan de achterzijde van het gebouw bij de andere ingang van de overige disciplines aangezien hier een aparte wachtruimte is voor niet-huisarts patiënten.

Parkeren

Parkeren is gratis op het eigen terrein van dit centrum.

gezondheidscentrum appelvink

Adres

Appelvink 1
3906 AD | Veenendaal
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Appelvink, Veenendaal

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak