Gezondheidscentrum Veenendaal, Veenendaal

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan 3a in Veenendaal. Deze praktijk bevindt zich in de wijk het Ambacht.

Binnen Gezondheidscentrum Veenendaal werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Veenendaal.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Woonboulevard bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich op de 2e etage. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het gebouw.

GHC Veenendaal.jpg

Adres

Nijverheidslaan 3a
3903 AL Veenendaal
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Veenendaal, Veenendaal

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak