Gezondheidscentrum Rotterdamseweg, Zwijndrecht

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen Gezondheidscentrum Rotterdamseweg aan de Rotterdamseweg 66 in Zwijndrecht. Gezondheidscentrum Rotterdamseweg is gelegen in de wijk: Juliandorp.

Binnen
Gezondheidscentrum Rotterdamseweg werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Waalstraat, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer en hoeft u zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.

Bijzonderheden

Onze behandelkamer vindt u wanneer u bij binnenkomst rechtsaf gaat richting de huisartsen en secretariaat. U volgt de gang, de eerste deur links is de kamer van RondOm Podotherapeuten.

Parkeren

Parkeren is gratis naast het gezondheidscentrum.

ghc rotterdamseweg

Adres

Rotterdamseweg 66-72
3332 AK | Zwijndrecht
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Rotterdamseweg, Zwijndrecht

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak