Paramedisch Centrum, Zwijndrecht

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Paramedisch Centrum Zwijndrecht aan Burgemeester de Bruïnelaan in het centrum van Zwijndrecht.

Binnen Paramedisch Centrum Zwijndrecht werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Zwijndrecht.

Meer informatie

Openbaar vervoer

Bushalte Oude Veiling bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u links in de wachtruimte plaatsnemen. U hoeft zich nergens te melden, de podotherapeut komt u ophalen als u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de straat of achter het paramedisch centrum.

Paramedisch Centrum Zwijndrecht

Adres

Burg. de Bruïnelaan 140
3331 AJ | Zwijndrecht
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Paramedisch Centrum, Zwijndrecht

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak