Gezondheidscentrum Onder de Linden, Arnhem

Gezondheidscentrum Onder de Linden is gevestigd aan Onder de Linden 21 in Arnhem. Gezondheidscentrum Onder de Linden is gelegen in de buurt Klarendal Molenbeke.

RondOm Podotherapeuten werkt samen met verschillende disciplines en zo bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Arnhem.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Graaf Lodewijkstraat, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

De wachtkamer bevindt zich op de begane grond.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het terrein van het gezondheidscentrum.

Onder de Linden 21

Adres

Onder de Linden 21
6822 KG | Arnhem
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Onder de Linden, Arnhem

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak