RondOm Podotherapeuten, Arnhem

RondOm Podotherapeuten is gevestigd aan de Veluwestraat 44 in Arnhem. RondOm Podotherapeuten is gelegen in de buurt Heijenoord.

RondOm Podotherapeuten werkt samen met verschillende disciplines en zo bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Arnhem.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Brouwerijweg, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U mag plaatsnemen in de wachtkamer en de podotherapeut komt u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het terrein van de praktijk.

RondOm Podotherapeuten, Veluwestraat

Adres

Veluwestraat 44
6813 ED | Arnhem
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij RondOm Podotherapeuten, Arnhem

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak