Medisch Centrum Westerkade, Arnhem

Medisch Centrum Westerkade is gevestigd aan de Broekstraat 2, in Arnhem. Medisch Centrum Westerkade is gelegen in de wijk Het Broek.

RondOm Podotherapeuten werkt samen met verschillende disciplines en zo bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

 

Medisch pedicure nodig?

Op deze praktijklocatie bevindt zich ook een praktijklocatie van ZorgSamen Pedicures. Deze medisch pedicures zijn erkende professionals op het gebied van voetzorg, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Hebben uw voeten extra aandacht nodig? Bijvoorbeeld omdat u diabetes of reuma heeft of vaak pijn aan uw voeten ervaart? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures in Arnhem.

Meer informatie

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Badhuisstraat, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het medisch centrum.

Info wachtruimte

Wanneer u binnenkomt kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer en hoeft u zich niet te melden. De podotherapeut zal u ophalen.
De wachtkamer bevindt zich op de 1e verdieping voor de behandelkamer.

Parkeren

Betaald parkeren op de parkeerplaatsen rondom het medisch centrum.

Medisch Centrum Westerkade

Adres

Broekstraat 2
6828 PZ
 | Arnhem
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Westerkade, Arnhem

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak