Daas Podotherapie wordt RondOm Podotherapeuten

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen, dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We bereiken dat door samen te werken zowel binnen het team als daarbuiten. Er komt steeds meer op zorgverleners af aan wet-en regelgeving en de zorgvraag wordt tegelijkertijd groter. Door krachten en expertises te bundelen, blijven we innoveren en kunnen we ons telkens aanpassen. Bundeling van krachten komt ook tot stand door de overname van Daas Podotherapie waarbij we samen met het huidige professionele team het podotherapeutische zorgbereik in Eersel, Middelbeers en Liempde op goede voet doorzetten. 


Reden van de overname

Annemiek Daas, de eigenaresse van Daas Podotherapie, heeft 19 jaar vol passie als podotherapeut gewerkt. Annemiek is zich het afgelopen jaar meer gaan richten op management binnen de huisartsenzorg en heeft daarom besloten haar 3 podotherapiepraktijken per 1 januari 2023 aan RondOm over te dragen. Er is al jaren contact tussen de praktijk van Annemiek en RondOm Podotherapeuten. Annemiek heeft dan ook haar praktijken en haar team met een gerust hart en in vol vertrouwen overgedragen, en dat vertrouwen zullen we ook waar maken.

 

Wat verandert er voor de patiënten van Daas Podotherapie?

De overgang zal vloeiend verlopen. Voor bestaande patiënten zal de verandering van organisatie niet veel gevolgen hebben, en nieuwe patiënten kunnen ook direct worden aangemeld. Alle reeds gemaakte afspraken blijven staan. De bekende praktijklocaties blijven onveranderd en buiten Annemiek en Haico, zal de rest van het team Daas Podotherapie, zowel de podotherapeuten als de medisch pedicures, werkzaam blijven. 

Podotherapiepraktijken

RondOm Podotherapeuten voert vanaf 1 januari 2023 praktijk op de volgende locaties in de omgeving:


RondOm Podotherapeuten

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van samenwerkende (sport)podotherapeuten, bewegingswetenschappers en podotherapeut MSU echografisten werkend over meer dan 280 locaties in Nederland. De professionals hebben een zeer breed netwerk binnen de gezondheidszorg en bundelen hun krachten om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren. ‘’Wij zijn erg trots dat we het vertrouwen van Annemiek gekregen hebben’ vertelt Ellen Nuijten, eigenaar van RondOm Podotherapeuten.  Annemiek staat binnen de beroepsgroep bekend als een zeer vooraanstaand podotherapeut die graag haar kennis deelt, maar ook op organisatorisch vlak al vaak haar steentje heeft bijgedragen. Wat dat betreft jammer dat ze onze beroepsgroep gaat verlaten, maar anderzijds mogen we blij zijn dat ze haar talenten, al is het op een andere manier, gaat inzetten om, als praktijkmanager binnen de huisartsenzorg, de 1e lijns zorg in de regio blijft versterken.” 
 

Daas Podotherapie wordt RondOm Podotherapeuten

Daas wordt RondOm

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.