Anouk Jannes

Anouk Jannes

Podotherapeut, MSU Echografist
Gezelligheid
Feest
Hockey

Meerhoven 24 IK DOE MEE!

Klik op deze link en doneer:  https://makeawishnederland.org/actie/1303/rondom-podotherapeuten-doen-mee-aan-meerhoven-24

Dit jaar doe ik voor de 2e keer mee aan Meerhoven 24, een 24-uur durende estafetteloop. Hardlopen vind ik leuk om zo af en toe een keer te doen, maar voor dit goede doel wil ik alles uit de kast trekken om voor deze wedstrijd zo veel mogelijk geld in te zamelen. Een trainingstechniek? Hmm, die heb ik niet, maar eens per week 10-km hardlopen gaat aardig goed.

Doneren aan dit evenement betekent dat vele wensen van zieke kinderen nog één keer in vervulling kunnen gaan en hier zet ik mij dan erg graag voor in!! Doneer jij ook??  

 

Wat doe ik bij RondOm Podotherapeuten?

Hoi, ik ben Anouk Jannes. Ik ben allround podotherapeut en MSU echografist voet en enkel bij RondOm Podotherapeuten. Ik houd ervan om veel te kletsen met mensen en lekker met mijn handen bezig te zijn. Het maken en bedenken van creatieve oplossingen om iedereen van zijn/haar pijnklachten te laten genezen maakt mij erg blij. Dit zodat zij weer kunnen genieten van hun activiteiten/bewegingen.  

 

#werkmotto: ‘De dag is pas op zijn einde, als iedereen tevreden de deur uit is!’
 

 

Interesse?

Let's do this! Maak een afspraak om te kijken waar uw problemen vandaan komen.