Marian Evers

Marian

Podotherapeut, Kwaliteitsmanager, Stagecoördinator
Lezen
Wandelen
Reizen

Hoi, ik ben Marian. Ik ben Podotherapeut en daarnaast Kwaliteitsmanager bij RondOm Podotherapeuten.

Ik ben sinds begin 2006 werkzaam bij RondOm en ben nog iedere dag blij dat ik hier terecht ben gekomen. Naast mijn werk als podotherapeut heb ik de kans gekregen door te groeien in de rol van Kwaliteitsmanager. De meerwaarde om beide functies te kunnen uitoefenen vind ik het zelf actief bezig zijn met de patiëntenzorg. Zo begrijp ik als geen ander waar mijn collega’s tegen aanlopen en kan ik ze vanuit mijn rol als kwaliteitsmanager zorgen ontnemen. Natuurlijk samen met andere collega’s die een ondersteunende functie hebben. Zo kunnen de podotherapeuten zich zo maximaal mogelijk richten op de patiëntenzorg, en daar draait het om! De patiënt staat centraal!

Binnen het werk als podotherapeut vind ik het belangrijk om goed naar de patiënt te luisteren. Hierdoor probeer ik zo veel mogelijk mee te denken in diens hulpvraag. 
Daarnaast streef ik ernaar om de mogelijkheden die ons vakgebied biedt, zo optimaal mogelijk in te zetten zodat de patiënt weer beter en sneller kan functioneren. Soms gaat dit in samenwerking met een expert binnen ons eigen team, met behulp van andere disciplines of in overleg met een huisarts. 

 

#werkmotto: ‘Zorg op de juiste plek is waar ik naar streef!’
 

Interesse?

Let's do this! Maak een afspraak om te kijken waar uw problemen vandaan komen.