Lotte Haverkorn

Lotte Haverkorn

Podotherapeut, Nagelspecialist, Regiomanager
Volleybal
Crossfit
Uiteten

Meerhoven 24 IK DOE MEE!

Klik op deze link en doneer:  https://makeawishnederland.org/actie/1303/rondom-podotherapeuten-doen-mee-aan-meerhoven-24

 

Inmiddels heb ik al 2 á 3 keer meegedaan aan dit evenement. Ik doe niet mee om de snelste tijd te hebben of om eerste te worden. Maar om me in te spannen voor het goede doel! Dat is geweldig. Make-a-Wish heeft ervoor gezorgd dat mensen uit mijn omgeving een laatste droom uit hebben kunnen laten komen. De herinnering nadien bij het gezin is onbeschrijfelijk!

Nog steeds krijg ik kippenvel als ik daar ren. Op het laatst (einde van de 24 uur) kan je bijna niet meer lopen… je spieren voelen stram aan… een heuveltje voelt aan als een berg… maar de klappende mensen aan de kant en de steun van je team is op dat moment geweldig en geeft je voldoende energie om door te gaan!

 

Wat doe ik bij RondOm Podotherapeuten?

Hoi, ik ben Lotte Haverkorn. Binnen RondOm vervul ik de functie van podotherapeut. Ik ben regiomanager en gespecialiseerd in partiële nagelresecties. Wat mijn werk zo leuk maakt is het patiëntencontact en het aandragen van oplossingen om mensen verder te helpen. Het geeft mij een enorme voldoening als mensen mobiel worden en blijven. Daarnaast vind ik het prettig dat ik door middel van het plaatsen van verdovingen bij de behandeling van ingegroeide teennagels mensen op een pijnvrije manier kan behandelen. Verder krijg ik als regiomanager energie uit het ontwikkelen en doorgroeien. Ik zie mijzelf als een coach die collega’s en patiënten verder helpt.

 

#werkmotto: 'Vallen is niet erg, blijven liggen wel.' 

Interesse?

Let's do this! Maak een afspraak om te kijken waar uw problemen vandaan komen.