Tessa van Gerwen

Tessa van Gerwen

PR & Communicatie manager
Keukenprinses
Reizen
Sushilover

Meerhoven 24 IK DOE MEE!

Klik op deze link en doneer:  https://makeawishnederland.org/actie/1303/rondom-podotherapeuten-doen-mee-aan-meerhoven-24

 

Samen met twee sportieve teams van collega's doe ik dit jaar mee met Meerhoven 24, een 24-uur durende estafetteloop. Dit wordt mijn eerste keer, dus best wel spannend… Ik heb jaren niet hardgelopen en ik vond het daarom tijd om de beentjes te strekken en mijn best te doen voor het goede doel. Dus, ben ik mezelf al aan het klaarstomen voor deze wedstrijd en loop iedere week twee keer hard in en rondom Veldhoven.

Dus, vind je het leuk om mij te sponsoren en daarnaast Make-A-Wish Nederland te steunen?

 

Wat doe ik bij RondOm Podotherapeuten?

Ik ben Tessa van Gerwen en werkzaam als PR & Communicatie manager bij RondOm. U zult wellicht meerdere 'Van Gerwens' binnen onze organisatie tegenkomen. Who run the World?! De van Gerwens! Nee, even serieus… Mijn oom (Robert van Gerwen) heeft een goed woordje gedaan binnen de organisatie… en niet veel later was ik daar. Een geboren RondOm’er. Ik ben afgestudeerd als International Communication Manager. Klinkt best fancy, maar wat doe ik precies bij RondOm? Ik creëer o.a. content. Dit kan zijn op social media, op de website, via e-mails, eigenlijk alles wat met tekst te maken heeft. Daarnaast vind ik het leuk om me bezig te houden met design, video's en fotografie.

 

#werkmotto: “The most important thing in communication, is hearing what isn’t said”.

Interesse?

Let's do this! Maak een afspraak om te kijken waar uw problemen vandaan komen.