Per 01-12-18 nemen wij de praktijken van Helmholt Podotherapie & Pedicure over

Iedere dag staan onze podotherapeuten klaar om de best mogelijke kwaliteit van zorg te leveren. Wij willen dat alle patiënten met een lach op het gezicht onze praktijk verlaten. Geen klachten meer aan voeten, enkels, knieën, heupen en/of rug. Want het leven is te mooi en nóg mooier wanneer men geniet van beweging. Beweging door jong en oud. Iedere doelgroep (reuma, diabetes, sport, kind) kan bij ons terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.  

Goed nieuws

Wij hebben de gelegenheid gekregen om nog meer patiënten te helpen en een lach op het gezicht te bezorgen. Met veel enthousiasme informeren wij u graag over het volgende;

De huidige praktijklocaties van Helmholt Podotherapie & Pedicure (Zwijndrecht,  Dordrecht en Barendrecht) worden overgenomen door RondOm Podotherapeuten.

 

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Uw gegevens, zoals uw naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, maar ook de uitslagen van de onderzoeken, controles en eventuele zolenplannen zullen met de grootste zorgvuldigheid door Helmholt Podotherapie & Pedicure worden overgedragen aan RondOm Podotherapeuten. 

Wij hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben en gaan ons uiterste best doen om te voldoen aan de eisen, die gesteld mag worden aan de podotherapeutische zorg, service en kwaliteit. Mocht u na het lezen van dit nieuwsbericht toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met ons. Wij beantwoorden uw vragen graag!

 

De praktijklocaties

 

Zwijndrecht

Paramedisch Centrum Zwijndrecht

Burg. de Bruïnelaan 140

3331 AJ Zwijndrecht

 

Dordrecht

Medisch Centrum Zuidhoven

Spirea 9

3317 JB Dordrecht

 

Barendrecht

Gezondheidscentrum Carnisselande

Middeldijkerplein 8

2993 DL Barendrecht

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.