Ellen Nuijten verkozen tot erelid van NVvP

Vorige maand is onze directeur Ellen Nuijten verkozen tot erelid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Een hele bijzondere gebeurtenis gezien de vereniging al 35 jaar bestaat en Ellen met deze benoeming aan een rijtje van mensen die heel veel hebben betekend voor de podotherapie wordt toegevoegd: namelijk Mevr Henny Fuit en Drs Margreet van Putten.

Ellen werd voorgedragen door 34 organisaties/praktijken voor podotherapie uit den lande alsook het bestuur. Vorige maand is onze directeur Ellen Nuijten verkozen tot erelid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Een hele bijzondere gebeurtenis gezien de vereniging al 35 jaar bestaat en Ellen met deze benoeming aan een rijtje van mensen die heel veel hebben betekend voor de podotherapie wordt toegevoegd: namelijk Mevr Henny Fuit en Drs Margreet van Putten.
Ellen werd voorgedragen door 34 organisaties/praktijken voor podotherapie uit den lande alsook het bestuur.

Zij is vanaf 2001 in diverse functies actief geweest binnen de NVvP en heeft samen met Peter Boelens en Esther Nijhoff in 2010 een reorganisatie doorgevoerd waardoor er een professionaliseringsslag heeft kunnen plaatsvinden. De laatste 8 jaar heeft Ellen de rol van bestuurslid Markt vervuld waarbij zij onder andere verantwoordelijk was voor de contacten met de zorgverzekeraars, het ministerie van VWS, besturen van andere paramedische beroepsgroepen en patiëntenbelangen organisaties zoals de Diabetes Vereniging Nederland. In deze rol heeft ze veel betekend aangaande het toegankelijk maken van Diabetische Voetzorg om wonden en amputaties te voorkomen voor alle Nederlanders die deze zorg nodig hebben. Deze zorg wordt dan ook momenteel vergoed uit de basisverzekering. “Het kwam totaal onverwachts, maar is echt een hele mooie waardering en een kroon op mijn bestuursperiode” aldus Ellen Nuijten.

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.