RondOm Podotherapeuten neemt Podobasics over

We zijn blij en trots dat RondOm zich zo positief blijft ontwikkelen. Er is veel vraag naar onze zorg en dat betekent goed nieuws… We hebben namelijk de kans gekregen om de huidige patiënten van Podobasics te voorzien van onze podotherapeutische zorg. Vanaf 1 september 2018 nemen wij de praktijken van Podobasics in Hoofddorp en Heemstede over. De vestiging in Haarlem is 1 augustus 2018 al overgenomen.

 

Veranderingen huidige patiënten Podobasics

Bij een volgend bezoek is het mogelijk een andere behandelaar te zien dan u mogelijk gewend bent. Op de locaties in Haarlem, Hoofddorp en Heemstede zijn dat: Sofie Depondt, Robin Jongbloet of Lukas Ramon. Op de locatie Haarlem kan het zijn dat vanaf 1 augustus, naast de behandelaar van Podobasics, ook Sofie Depondt al zult aantreffen.

Verder wordt het bezoek aan ons niet direct in rekening gebracht, maar zal rechtstreeks bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Alleen het deel dat u niet vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar zal door Famed – onze factoringfirma – namens RondOm in rekening gebracht worden; u ontvangt dan een factuur thuis.

Wat gebeurt er met gegevens van huidige patiënten?

Uw gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, maar ook de uitslagen van de onderzoeken, controles en eventuele zolenplannen zullen met de grootste zorgvuldigheid door Podobasics worden overgedragen aan RondOm Podotherapeuten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, horen we dit graag.  Podobasics zorgt er dan voor, dat de gegevens verwijderd worden uit het over te dragen bestand.

We gaan ons uiterste best doen om te voldoen aan de eisen, die u – als patiënt – mag stellen aan de podotherapeutische zorg, service en kwaliteit. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag!

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.