RondOm Podotherapeuten opent een praktijk in Kootwijkerbroek

RondOm Podotherapeuten opent per 3 december 2019 een praktijk in Kootwijkerbroek. Deze locatie is gevestigd binnen de muren van Huisartsenpraktijk Het Juk, gevestigd aan Schoonbeekhof 3.

Podotherapeut Kootwijkerbroek

De podotherapeut die werkzaam zal zijn binnen de nieuwe locatie van RondOm is Lotte Haverkorn. ‘’Inmiddels ben ik zes jaar werkzaam als podotherapeut. Ik kijk er naar uit om een locatie in Kootwijkerbroek te starten!’’, vertelt ze. De liefde voor het vak heeft ze opgedaan in haar vroege jeugd. Lotte: ‘’Mijn opa is orthopedisch schoenmaker geweest en ik keek vroeger altijd met hem mee. Toentertijd miste ik het patiëntencontact en het biomechanisch denken, vandaar dat ik de opleiding tot podotherapeut heb gedaan.’’ Ze heeft een duidelijk doel voor ogen: mensen met pijnklachten te helpen en weer beweeglijk te laten zijn.

Wat kan de podotherapeut voorkomen?

Een podotherapeut, zoals Lotte, is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke is dat zij altijd op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de bewegelijkheid, het looppatroon. Daarbij worden, naast de kennis en ervaring van de podotherapeut, ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met de patiënt, kan worden gestart. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten.

 

Podotherapie Kootwijkerbroek

  • Huisartsenpraktijk Het Juk
  • Schoonbeekhof 3
  • 3774 DA Kootwijkerbroek

Lotte

werken bij RondOm?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.