Per 16-09-19 zetten wij de praktijk van Podotherapie Koopmans in Doetinchem voort

Per 16 september 2019 zet RondOm Podotherapeuten de praktijk van Podotherapie Koopmans in Doetinchem voort. De podotherapeut die deze uitdaging aan gaat is Katja van Lamoen.

Onze podotherapeut
De podotherapeut die bij deze praktijk werkzaam zal zijn is Katja van Lamoen. Ze stelt zich graag voor: ‘’ Hoi, ik ben Katja van Lamoen en werkzaam als (sport)podotherapeut bij RondOm Podotherapeuten. Naast mijn werk als allround podotherapeut ben ik MSU echografist voet & enkel en sportzorg manager bij deze organisatie. Omdat ieder persoon anders is, is geen werkdag voor mij hetzelfde. Zowel het klachtenbeeld waarmee ze bij mij op spreekuur komen, maar ook de verschillende karakters. Het blijft een uitdaging om samen met mensen het behandelplan uit te schrijven om zo tot een succes te komen!’’


Wat verandert er voor huidige p
atiënten van Podotherapie Koopmans?
Het bezoek aan onze praktijk wordt niet direct in rekening gebracht, maar zal rechtstreeks bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Alleen het deel dat u niet vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar zal Famed – onze factoringfirma - namens RondOm in rekening gebracht worden; u ontvangt dan een factuur thuis.

 

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Uw gegevens, zoals uw naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, maar ook de uitslagen van de onderzoeken, controles en eventuele zolenplannen zullen met de grootste zorgvuldigheid door Podotherapie Koopmans worden overgedragen aan RondOm Podotherapeuten. 

Wij hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben en gaan ons uiterste best doen om te voldoen aan de eisen, service en kwaliteit. Mocht u na het lezen van dit nieuwsbericht toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met ons. Wij beantwoorden uw vragen graag!

 

foto
 

Praktijklocatie
SportsPalace

Mercuriusstraat 22
7006 RL Doetinchem

werken bij rondom?

Meewerken aan het verbeteren van iemands leven met behulp van podotherapie?

Kom werken bij RondOm! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.