Veenendaal

RondOm is gevestigd in Gezondheidscentrum Veenendaal. Binnen dit centrum werken naast podotherapeuten ook andere disciplines zoals: huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten, diëtisten, haptonomen, huidtherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten, optometristen, psychologen en tandartsen. Ook is er een apotheek en een handencentrum gevestigd in het centrum. Het ophalen van de zolen kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

RondOm is gevestigd in Gezondheidscentrum de Zwaai. Binnen dit centrum werken de zorgaanbieders samen om het zorgaanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de zorgbehoefte van patiënten in Veenendaal. Daarmee wordt bedoeld dat de kwaliteit van zorg en dienstverlening hoog is. Er zijn korte lijnen tussen de zorgaanbieders. Gezondheidscentrum De Zwaai ziet zichzelf als een onderdeel van het totale zorgaanbod in Veenendaal en wil mede fungeren als motor voor het tot stand brengen en/of implementeren van vernieuwingen. De zorgaanbieders streven er zoveel mogelijk naar patiënten in hun context te leren kennen; uit welke familie komen zij, wat is hun beroep, van welke netwerken maken zij deel uit, welke opleiding hebben zij gevolgd en hoe zijn hun huidige relaties. Samenwerking met de patiënt staat centraal bij hulpvraag en begeleiding.
 

experts

Podotherapeut
Podotherapeut, MSU Echografist
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut i.o.
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut i.o.

Maak een afspraak in deze regio

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500