Woerden

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Woerden. Samen met verschillende disciplines bieden wij u de best mogelijke zorg. Omdat er verschillende disciplines binnen dit centrum aanwezig zijn, kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Adres

Steinhagenseweg 2
3446 GP Woerden
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

Het  Medisch Centrum Iepenhof is veel meer dan alleen een huisartsenpraktijk, want het biedt plaats aan twaalf disciplines. Naast de huisartsen, zijn in hetzelfde centrum ook de Apotheek Iepenhof (voorheen Apotheek Molenvliet), Saltro, Vierstroom, Careyn, Buurtzorg, Victas, Diëtisten, Psycho Informa Instellingen, Fysio Aktief, Care huidoedeemtherapie en RondOm Podotherapeuten gevestigd. Als u een navigatie systeem gebruikt, dan adviseren wij u Hazelaarstraat in te geven. In verband met de verbouwing is er beperkte parkeergelegenheid. De ingang van het Medisch Centrum bevindt zich aan de achterzijde.

Adres

Iepenhof 1E
3442 GZ Woerden
Nederland

Voor vragen zijn wij op werkdagen

te bereiken via 088-1180500

experts

Podotherapeut, Hardloopexpert
Podotherapeut, Kinderpodotherapeut
Podotherapeut, Diabetespodotherapeut, Nagelspecialist
Podotherapeut, Afdelingsmanager Sport, MSU Echografist, Sportpodotherapeut

Maak een afspraak in regio Woerden

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

maak een afspraak