Medisch Centrum Iepenhof, Woerden

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Medisch Centrum Iepenhof aan het Iepenhof 1E in Woerden in de wijk het Bloemen- en Bomenkwartier.

Het  Medisch Centrum Iepenhof is veel meer dan alleen een huisartsenpraktijk, want het biedt plaats aan twaalf disciplines. Naast de huisartsen, zijn in hetzelfde centrum ook de Apotheek Iepenhof (voorheen Apotheek Molenvliet), Saltro, Vierstroom, Careyn, Buurtzorg, Victas, Diëtisten, Psycho Informa Instellingen, Fysio Aktief, Care huidoedeemtherapie en RondOm Podotherapeuten gevestigd. Als u een navigatie systeem gebruikt, dan adviseren wij u Hazelaarstraat in te geven. In verband met de verbouwing is er beperkte parkeergelegenheid. De ingang van het Medisch Centrum bevindt zich aan de achterzijde.

Openbaar vervoer

Bushalte Boerendijk bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Om de wachtruimte te bereiken gaat u via de centrale hal de eerste gang naar rechts en aan het einde van de gang naar links. U hoeft zich niet te melden, de podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rondom het medisch centrum.

iepenhof10.jpg

Adres

Iepenhof 1E
3442 GZ | Woerden
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Medisch Centrum Iepenhof, Woerden

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak