Gezondheidscentrum Woerden

RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Woerden aan de Steinhagenseweg 2 in Woerden. Dit centrum is gelegen bij het winkelcentrum Snel en Polanen in Woerden.

Binnen Gezondheidscentrum Woerden werkt RondOm Podotherapeuten samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Aalberselanen bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer van de huisartsenpraktijk. De podotherapeut komt u ophalen als u aan de beurt bent.

Bijzonderheden

Per 1 juli 2024 verhuizen wij binnen het gezondheidscentrum naar een nieuwe plek. Het adres blijft hetzelfde, alleen de verdieping verandert. Vanaf 1 juli zijn we gevestigd op de eerste verdieping in de rechtervleugel. Na de trap, of bij het uitstappen van de lift, gaat u naar links en dan bevindt de wachtkamer zich aan de linkerkant. U wordt daar opgehaald door de podotherapeut. 

 

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het winkelcentrum Snel en Polanen.

GHC Woerden

Adres

Steinhagenseweg 2
3446 GP Woerden
088-1180500 
Plan zelf een afspraak in

 

Anderen bekeken ook:

Maak een afspraak bij Gezondheidscentrum Woerden

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500

afspraak