Nout Willems

Nout

Directeur RondOm Werkt

Natuurfreak
Positief
Pitmaster

Mijn naam is Nout Willems, algemeen directeur van RondOm Werkt; een gloednieuw concept wat we vanuit de RondOm Lopen groep zullen uitrollen. Een concept waarin de focus komt te liggen op het ondersteunen van bedrijven om hun medewerkers gezond te houden of te krijgen. Naast dat we mensen lekker laten lopen willen we ook werkend Nederland goed laten lopen. Dit gaan we doen door ondersteuning te bieden bij de lichamelijke, psychische en sociale uitdagingen, die het werkend leven met zich mee kunnen brengen. We nemen deze verantwoordelijkheid op ons omdat we er in geloven dat een goed lopend werkend Nederland, helpt om maatschappelijke uitdagingen te trotseren. De (bedrijfs)zorg die we leveren richt zich op versterking van veerkracht, preventie en snelle behandeling van klachten náást de reguliere zorgverlening in het traditionele zorgcircuit.

Naast mijn rol binnen RondOm Werkt zal ik mijn kennis en ervaring inzetten als sparringpartner van de directie, van het regiomanagement en binnen de diverse projectgroepen. En zal ik een rol spelen als aanjager of doorontwikkelaar van nieuwe of bestaande initiatieven.

Ik heb een achtergrond in de zorg en maak me hard om vanuit een mensgerichte visie de gezondheid, zorg en eigen regie van mensen in een kwetsbare levensfase te verbeteren. Vaak in het licht van krapte op de arbeidsmarkt, onder druk staande financiering en veranderende behoefte van patiënten en professionals. Sleutelwoorden voor mij zijn netwerksamenwerking, gebruik van technologie en autonomie van professionals.

#werkmotto: 'Continu op zoek naar het vinden van de juiste balans maakt het leven leuk en uitdagend!'

Interesse?

Let's do this! Maak een afspraak om te kijken waar uw problemen vandaan komen.