De juiste wielrenschoenen

Bent u op zoek naar persoonlijk advies voor wielrenschoenen? Dan kunt u bij ons terecht voor een shoefitting consult. Tijdens het shoefitting consult kunt u verschillende schoenmodellen van het merk Lake passen. Het consult bestaat uit een standaard voetonderzoek, het bepalen van de juiste lengte- en breedtemaat, advies over een passend fietsschoenmodel en het (her)plaatsen van schoenplaatjes. Als optie kunt u kiezen voor op maat gemaakte wielerzolen.

Bent u op zoek naar persoonlijk advies voor de juiste wielrenschoenen? Onze wielerexperts helpen u graag! Plan hiervoor een shoefitting consult in bij onze wielerexperts via 088-1180500 of via dit online formulier. Onze wielerexperts zijn sportpodotherapeuten met een specialisatie in de wielrensport.
 

Afspraak maken Shoefitting consult

 

Lake wielrenschoenen

Onze wielerexperts kunnen de wielrenschoenen van het merk Lake aanmeten en bestellen in verschillende lengte- en breedtematen. De schoenen van Lake zijn van goede kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen en staan bekend om de goede pasvorm en dat ze erg lekker zitten.

Wij bieden de volgende schoenmodellen aan:

 

Wielrenschoenen

 

De juiste wielrenschoen voorkomt voetklachten 

Onze wielerexperts kunnen de wielrenschoenen van Lake aanmeten en bestellen in verschillende lengte- en breedtematen. Dit is ideaal voor fietsers met veelvoorkomende klachten zoals tintelende tenen, brandende voorvoeten, bunions, klauwtenen, drukplekken etc. Wanneer fietsschoenen de juiste lengte- en breedtemaat hebben, wordt het mogelijk om de schoenplaatjes correct af te stellen. 
 

Shoefitting consult 

Tijdens het shoefitting consult kunt u verschillende schoenmodellen passen. Het consult bestaat uit een standaard voetonderzoek, het bepalen van de juiste lengte- en breedtemaat, advies over een passend fietsschoenmodel en het (her)plaatsen van schoenplaatjes. Als optie kunt u kiezen voor op maat gemaakte wielerzolen.

Heeft u klachten tijdens of na het fietsen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een wieleronderzoek.  

 

Locatie wieleronderzoek

Wij voeren wieleronderzoeken uit in onze praktijk in: 

 

Vergoeding en kosten

Wielrenzolen worden in sommige gevallen vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekeringspakketten. Wij adviseren u om vooraf uw verzekering na te kijken. 

Prijslijst wielrenschoenen

Wielrenschoenen